Cloocast

Vad är White label?

När du använder Cloocast utbildningsplattform som en White-label mjukvara har du möjlighet att utvidga ditt produktutbud, stärka ditt rykte och generera intäkter utan de höga kostnaderna, resurserna och riskerna som är förknippade med att bygga programvara från grunden.

Är er organisation intresserad av en utbildningsplattform som White-label lösning? En lösning där Cloocast är ”the unsung hero”.

Fördelarna med Cloocast som White-label mjukvara

Anpassningsbar lösning som ökar kostnadseffektiviteten, breddar produktutbudet och ökar kundlojaliteten

Cloocast är en utbildningsplattform där användaren kan skapa, lagra och distribuera onlinekurser. Programvaran kan implementeras som en White-label modul med alla fördelar som det medför.

Anpassning
Medan den grundläggande funktionaliteten förblir densamma, tillåter white label-programvaran en viss grad av anpassning. Det är t ex möjligt att ändra logotyp, färgsättning och andra varumärkeselement för att möt specifika behov hos slutanvändaren.

Återförsäljare
En återförsäljare, t ex en it-konsult, kan sälja programvaran under sitt eget varumärkesnamn och implementera den i sina kundprojekt. Slutanvändarna är ofta inte medvetna om att programvaran är utvecklad av ett tredjepartsföretag.

Tids- och Kostnadseffektivitet
White label-lösningar kan spara tid och resurser för företag som vill erbjuda en specifik produkt eller tjänst utan att investera i utvecklingen från grunden. Det gör det möjligt för dem att snabbt komma in på marknaden.

Kontakta oss för pris på Cloocast som White-label mjukvara

Är du intresserad av vår produkt för eget bruk eller som återförsäljare?
Mejla eller ring oss på 035-265 10 23 för mer information.
Varmt välkommen!

Varför?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Är er organisation intresserad av en specialanpassad lösning? Kontakta oss.