Cloocast

LADDA NER GRATIS

Kolla hur Sven lyckades rädda och skala upp utbildningsföretaget genom att köra igång  hybridkurser online för sin kund.

Här avslöjar Sven strategin bakom besluten som hjälpte konsultföretaget genom pandemin och omställningen som räddade ett ett kunduppdrag inom bara några veckor. Hur han lyckades skala upp sitt företag och samtidigt spara tid. 

*Vi lagrar dina personuppgifter för att kunna kommunicera med dig kring ditt intresse i plattformen och för att kunna skicka information om nyheter på plattformen. Vi lagrar ditt namn och din e-postadress så länge du förblir prenumerant på nyheterna. Du kan ta bort dina lagrade personuppgifter automatiskt genom att avsluta din prenumeration närsomhelst genom att följa den länk som bifogas i utskick från oss.

Är du utbildare, konsult, coach, instruktör eller något annat som gör att du ofta reser i tjänsten? Har du någon gång funderat på hur du skulle kunna skala upp ditt företag samtidigt som du lägger mindre tid på dyra och tidskrävande resor och hotellövernattningar? I den här Success Case Studien kommer du att få träffa konsulten Sven som har lyckats med online kurser, räddat ett ramavtal mitt i pandemin och, viktigast av allt, lyckats skala upp och sparat tid från vägarna.

Vem är Sven?

Sven är säkerhetskonsult och arbetar med utbildning. 

Alla som är företagare känner igen sig i bilden som alla runt omkring har, att de tror att man har så mycket fritid och kan ta ledigt och göra vad som helst lite när som helst. Men att det är precis tvärt om. Som företagare har man en chef hos varje kund och villkor och avtal att uppfylla. 

 

Våren 2020 och det stod klart att fysiska klassrumsutbildningar var ohållbara pga covid-19. Därmed äventyrades ett av Svens villkor gentemot sin kund, nämligen att skyndsamt och på löpande basis utbilda alla kundens nya medarbetare. Han visste att han behövde göra något drastiskt för att inte tappa kunden. Han behövde titta på ett smidigt, digitalt alternativ med hög säkerhet, smarta funktioner och dokumentation -till ett överkomligt pris.

 

Av en slump upptäckte han då Cloocast.

 

Och med hjälp av Cloocast lyckades han inom bara några veckor:

 

Hela Svens resa hittar ni på PDF-en som är helt kostnadsfri.

Hälsningar från Cloocast-teamet 🦉