Cloocast

KAMPANJ – VI BJUDER PÅ 20 STORYBOARDS

Just nu hjälper vi dig att ta fram ett storyboard på din onlinekurs. Och det kostar inget.

Ta chansen att komma igång med din onlinekurs genom att ta hjälp av oss med ditt storyboard, helt utan kostnad. Vi väljer ut och hjälper tjugo personer med att skapa sitt storyboard, dvs ett schema över innehållet i din kurs som en filmare eller producent behöver för att kunna hjälpa till med produktionen. 

Vill du vara en av de tjugo som får ett gratis storyboard, fyll i formuläret nedan så kanske det är dig vi väljer ut!

Läs det här innan du fyller i formuläret

Identifiera din målgrupp och deras behov. Ta reda på vilka förkunskaper de har och vilka specifika mål de vill uppnå genom kursen. Vad är viktigt för dem? Vad driver dem? Är det skapandet, psykiskt välbefinnande, egentid, att kunna visa upp sin kunskap?Detta hjälper dig att skapa ett storyboard som är anpassat efter deras behov.

Bestäm kursens övergripande struktur och uppdelning i avsnitt/lektioner. Definiera huvudteman och ämnen som kommer att tas upp och planera en logisk progression genom kursen.

Identifiera vilket innehåll som behöver ingå i varje modul eller lektion. Det kan vara text, bilder, videor, interaktiva element, live-möten eller länkar till externa resurser. Var tydlig med vilket innehåll som ska presenteras och i vilken ordning det ska visas.

Tänk över vilka interaktiva element som kan förbättra inlärningen. Ska du ha tester/quiz efter varje avsnitt eller i slutet på kursen? Ska testet vara för att eleven ska testa sig själv eller en diplomering med krav på visst antal rätt?

Planera användningen av olika multimediaelement, till exempel bilder, diagram, ljudklipp eller videor. Tänk på hur dessa element kan förstärka innehållet och göra det mer engagerande och lättförståeligt för studenterna.

Bestäm den ungefärliga tidsramen för varje modul eller lektion. Detta hjälper dig att balansera innehållet och se till att kursen inte blir för lång eller för kort. TÄNK PÅ! För onlinekurser rekommenderas avsnitt som är max 6 minuter långa.

Fundera över om du vill uppmana till feedback på kursen. Det kan vara genom att inkludera möjligheter för studenterna att använda chatten för att ställa frågor, kontakta instruktören eller få annan återkoppling.

Planera för hur du ska utvärdera kursens effektivitet och studenternas inlärning. Det kan vara genom att inkludera ett nedladdningsbart utvärderingsformulär eller skapa ett utvärderingstest i slutet av kursen.

Skicka in uppgifter till oss 

Är du en av de tjugo som vi väljer ut, återkommer vi med ett storyboard som du kan använda som underlag i produktionen av din onlinekurs. Vi hörs!

Vi har ett begränsat antal medarbetare som arbetar med storyboard och vi tar fram dem i den takt förfrågan kommer in. Först till kvarn gäller. Vi återkommer till dig inom 14 dagar med eventuella kompletterande frågor. Vår ambition är att du ska få ditt storyboard inom 30 dagar.

Vi lagrar dina personuppgifter för att kunna kommunicera med dig kring ditt ärende. Du kan när som helst ta bort dina uppgifter genom att kontakta oss på gdpr@cloocast.se.

Ta chansen att hålla ett proffs i handen .
Följer du vår metod har du en färdig onlinekurs på 8 veckor.
Varmt välkommen i klassen!

Anmäl dig 🦉 

Nästa kursstart: Måndag 27 mars kl 18:00-19:00.
Därefter måndagar under 7 veckor.

Obs! Vi har ett begränsat antal platser till distanskursen. Först till kvarn gäller. Du kommer att få en bekräftelse via mejl när vi har en plats till dig.

Vi lagrar dina personuppgifter för att kunna kommunicera med dig kring ditt ärende. Du kan när som helst ta bort dina uppgifter genom att kontakta oss på gdpr@cloocast.se.

VILL DU PRATA MED NÅGON OM DITT PROJEKT?

Våra producenter och filmare hjälper dig att producera pedagogiska onlinekurser.
– Från manus till färdig film.