Cloocast

ERBJUDANDE

Teckna aktier i ett företag på en snabbt växande global marknad. 

Cloocast AB, Hallands nyaste EdTech Startup vill förändra eLearning-världen och tar steget mot en snabb expansion genom en nyemission.

Målet att resa 5 MSEK under Q2 2022.  

Cloocast har momentum då världen digitaliserar sig i aldrig tidigare skådad hastighet. Var med på tåget när vi presenterar SaaA-tjänsten Cloocast – framtidens hållbara lärplattform för blended learning.  

Cloocast AB har deltagit i Connect Väst Språngbrädan inriktning kapital under hösten 2021 och är Business Inkubator vid HighFive –Högskolan i Halmstad. Du finner hela vårt erbjudande på Pepicon – molntjänsten för insamling och investeringar för privata företag.

VD har ordet

Framtidens lärande kommer i allt större utsträckning att ske digitalt, på distans och on demand.

– Det känns fantastiskt roligt att vår tjänst Cloocast Utbildare är så efterfrågad och att så många ser potentialen i det vi gör! Det stora intresset för digital utbildning har gett oss självförtroende att vidareutveckla tjänsten och snart lanseras också Cloocast Business – en digital utbildningsplattform för företag som har behov av att paketera och distribuera onlinekurser och informationsmaterial individuellt till olika kundgrupper.

Vår personalstyrka kommer att växa under de kommande månaderna och vi är rustade för att erbjuda en komplett helhetslösning redan under Q1 2022, säger Erica Loh, VD för Cloocast AB.

Cloocast började utvecklas redan innan pandemin men nu upplever vi helt klart momentum eftersom icke nödvändiga fysiska sammankomster, som vidareutbildning och kurser till exempel, bör undvikas. Den här typen av aktiviteter lämpar sig dessutom väldigt bra att göra på distans, digitalt och on demand. Pandemin har gjort att företagen börjat titta på digitala alternativ för sina utbildningar och vi är övertygade om att antalet fysiska kurser och utbildningar med resande medarbetare kommer att vara färre i framtiden. Utbildning kommer att ske digitalt och på elevens villkor – ett mer hållbart alternativ då vi minskar resandet och sparar pengar.  

Även om digitala möten och onlineutbildningar har exploderat under 2020 så är marknaden fortfarande i sin linda. Cloocasts vision är att vara en stark aktör på den nya globala arenan för blended learning. Vi har mycket att göra!

För att kunna ta steget mot snabb expansion erbjuder vi investerare att vara med på resan mot framtidens hållbara lärande.

Välkommen att höra av dig till mig om du tror att du/ni är rätt parter att kroka arm med oss.

Erica Loh

VD, Cloocast AB

Erica Loh, VD Cloocast AB

Varför?

4 skäl att teckna aktier i Cloocast

En unik digital produkt på en global marknad
Cloocast har idag en färdig SaaS-tjänst för blended learning – en utbildningsplattform som bolaget just nu är ensamma om på en snabbt växande marknad. 

ARR-baserad prismodell 
Cloocast har en licensbaserad prismodell mot Cloocast Business-kunder. Det innebär löpande intäkter som ökar i direkt korrealation till antalet kunder på plattformen och över tid.

Provisionsbaserad prismodell med höga marginaler
Intäkterna på Cloocast Utbildare-kunder är provisionsbaserad på kundens omsättning. Det innebär högre intäkt till Cloocast ju högre omsättning varje kund har.

Teamet bakom kompletterar varandra och har långsiktiga planer för bolaget
Grundartrion består av två seniora fullstackutvecklare och en marknadsförare med höga ambitioner – dvs en stabil grund att skala företaget utifrån.

Teamet från vänster: Merkur Hoxha, fullstackutvecklare, Erica Loh, marknad/VD, Hoffi Palmqvist, fullstackutvecklare.

Varför byggde ni plattformen?

– Därför att vi såg att behovet av att underlätta och förenkla administrationen för utbildare genom digitalisering är enormt. Trots det finns det ingen plattform som är byggd för själva utbildaren. De flesta utgår ifrån produkten eller konsumenten och så får utbildaren rätta sig efter det. Cloocast utgår helt från utbildarnas behov av att erbjuda sina kunder modern blended learning. Med alla  funktioner som är inbyggda i Cloocast kan utbildaren paketera sin tjänst, skala upp, tjäna mer pengar och bli en bättre leverantör av utbildning.

Intresserad av teckningsrätter i Cloocast?

Du hittar vårt memorandum och all information om rundan på investerarplattformen Pepicon.

Cloocast reser kapital men söker också kunskap inom internationell försäljning av digitala lösningar.

I nyemissionen har vi som mål att i första hand finna en eller en grupp av investerare som har möjlighet att gå in med både med kapital och kunskap. Vi tar oss därför rätten att prioritera valet av investerare utifrån en bedömning av vad som är bäst för bolagets framtid.

Är du den investerare vi söker så vill vi jättegärna att du hör av dig! 

Välkommen att mejla oss!

Varför?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Är er organisation intresserad av en specialanpassad lösning? Kontakta oss.